greatcontent
Unohtuiko salasana?

Monikielinen copywriting

copywriting | lokalisointi | käännöspalvelut | editointi

 • Tyytyväisyystakuu
 • SEO- ja plagiointitarkastus
 • Läpinäkyvä hinnoittelu

Tilaa nyt Liity kirjoittajaksi

Kokeneet kirjoittajat
 • Vain taitavia kirjoittajia
 • Kirjoittajina monien eri alojen asiantuntijoita
 • Joustaa budjettisi mukaan
Joustavaa työvoimaa
 • Satoja erinomaisia kirjoittajia välittömästi käytettävissäsi
 • Sitoudut vain toimeksiantokohtaisesti
 • Projektit suoritetaan nopeasti
Riskitöntä
 • Hinnoittelu sanojen lukumäärän mukaan - ei kallista tuntihinnoittelua
 • Mahdollistamme hakukoneoptimoinnin (SEO)
Palvelua usealla kielellä
 • Jopa kahdeksantoista eri kieltä
 • Kirjoittajat kirjoittavat äidinkielellään
 • Paikalliset tekstit - paikallinen hintataso

Copywriting helpolla tavalla - Tekstit juuri silloin kun tarvitset niitä

"greatcontent on ihanteellinen palveluntarjoaja kansainvälistymishankkeissa. Heidän kirjoittajansa laativat tekstejä omalla äidinkielellään ja pystyvät toimimaan kaikenlaisissa projekteissa. Heidän toimintansa sujuu moitteettomasti, ja kerta kerran jälkeen he ovat osoittaneet kykynsä tuottaa korkealaatuista työtä hämmästyttävällä nopeudella." CMO Zalando


Tilaa nyt

Maksat vain hyväksymäsi tekstit

zalando venere stylight sixt groupon dawanda home24 misterspex caseable homeaway wimdu moebelsensation paginegialle bikester cardelmar tirendo urbanara fashion4home cuponation

Hakukoneoptimoitua (SEO) tekstiä sivuillesi

greatcontent tuottaa hakukoneita ajatellen optimoituja tekstejä ja takaa uniikkia sisältöä sivustollesi. greatcontent on yksi markkinoiden johtavista tekstintarjoajista, ja ainutlaatuinen sisällöntarjontamme edesauttaa sitä, että sivustosi nousee hakutulosten kärkeen, kun internetin käyttäjät hakevat yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja eri hakukoneilla.

Lyhyesti sanoen: me tarjoamme copywriting-palveluja. Jatkuvasti laajeneva lahjakkaiden ja kokeneiden kirjoittajiemme ryhmä tarjoaa luovan työpanoksensa edistääkseen kaikilla sektoreilla toimivien asiakkaidemme liiketoimintaa kaikkialla internetissä. Greatcontent tuottaa korkealuokkaista, luovaa kirjoituspalvelua vaihtelevalle asiakasjoukolle tarjoamalla ainutlaatuista sisältöä heidän sivustoilleen ja tukemalla näin heidän online-markkinointistrategioitaan.

On aivan sama, etsitkö vain lyhyttä tekstinpätkää, joka vangitsee liiketoimintasi syvimmän olemuksen nettisivullasi parhaiten, vai useita tekstejä sivustollesi. Freelance-kirjoittajillamme on useiden vuosien kokemus dynaamisen ja hakukoneoptimoidun tekstin tuottamisesta ja meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Me tuotamme luovaa, tarkasti asiassa pysyvää tekstiä ja edistämme elektronista mainontaasi ja online-markkinointiasi keinoilla, jotka todella yhdistävät sinut ja asiakkaasi ja tunnistavat asiakkaittesi tarpeet ja toiveet. Luovuutemme taustalla on pitkälle kehitelty ja toimiva teknologia; meidän toimintamme tähtää siihen, että asiakas löytää aina ensimmäiseksi juuri sinun sivustollesi.

Hakukoneoptimointi korostuu työssämme ja teemme sen kauniisti ja huomaamattomasti niin, ettei lukija huomaa sitä lainkaan. Käytämme hyväksi avainsanoja ja hakukoneoptimointimenetelmiä, jotka varmistavat, että asiakkaasi löytää juuri sinun sivuillesi ensimmäiseksi. Edellytämme tarkkaa keskittymistä jokaisen työn kohdalla. Oli kyseessä sitten myynninedistäminen, lehdistötiedote, blogiesittely tai blogikirjoitus, kirjoittajamme luovat sinulle ihanteellisen tekstin, joka palvelee juuri sinun liiketoimintasi tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Suomalaisten kirjoittajiemme alati laajeneva joukko koostuu vapaista kirjoittajista, freelancereista, jotka tekevät jatkuvasti korkeita standardejamme vastaavaa tulosta. Lehdistötiedote? Blogiartikkeli blogiisi? Tuoteseloste kuvaamaan viimeisintä tuotetta verkkokaupassasi? Ehkä etsit yhtä tiettyä kirjoittajaa, joka parhaiten osaisi kuvata tuotteitasi? greatcontentin kirjoittajat tuottavat tuhansia erilaisia kirjoituksia joka päivä: hotellikuvauksista matkakertomuksiin, tuotekuvauksista blogiesittelyihin. Mitä ikinä tarvitsetkaan, greatcontentin kirjoittajajoukko on valmiina sinua varten.

Taitavat kirjoittajamme

Keitä he sitten ovatkaan? Suomalaiset kirjoittajamme toimivat ympäri maata. Etsitpä sitten kirjoittajaa pohjoisesta Suomesta tai pääkaupunkiseudun sykkeestä, meiltä löydät ammattitaitoiset kirjoittajat useiden vuosien kokemuksella.

Mitä tarjoamme?

greatcontent on verkossa toimiva foorumi, joka tarjoaa tuhansille asiakkaille yksilöllisesti räätälöityä ja hakukoneoptimoitua verkkosisältöä. Miksi et soittaisi ja selvittäisi, mitä voisimme tehdä juuri sinun hyväksesi? Olisimme erittäin iloisia, mikäli haluaisit kokeilla palveluamme. Erikoisosaamisalaamme ovat juuri hakukoneita ajatellen optimoidut tekstit sekä yksilöllinen ja ainutkertainen sisältö. Ammattitaitoiset kirjoittajamme tuottavat juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ja toiveittesi mukaista tekstiä, lyhyestä tekstinpätkästä tuhansia lukijoita tavoittelevaan sisältöön. greatcontentin listoilla ovat vain parhaat freelancerit, jotka ovat erikoistuneet monenlaisiin, laaja-alaisiinkin aiheisiin. greatcontent takaa sinulle jäljittelemättömän ainutkertaista tekstiä.

greatcontentin laadunvarmistus

Hakukoneissa tarvittavat avainsanat ovat tekstintuotannossamme tärkeässä roolissa. Me varmistamme , että sinun valitsemasi avainsanat esiintyvät tekstissämme riittävän usein jo ennen kuin kirjoittaja voi esitellä tekstinsä sinulle. Voit pyytää kirjoittajaa käyttämään määrättyjä sanoja riittävän monta kertaa tai suhteuttamaan sanojen määrän koko tekstin pituuteen. Avainsanojen käyttö on myös joustavaa. Voit valita käytetäänkö tekstissä monikkoja tai vaihtoehtoisia taivutuksia tai synonyymejä, vai täytyykö sanan esiintyä juuri oikeassa muodossaan. Me vastaamme kaikkiin toiveisiisi.

Säästääksemme aikaasi, olemme kehittäneet laaduntarkastusmenetelmän, joka tarkastaa automaattisesti tuotetut tekstit kolmiportaisen jäljentämisenesto-ohjelman avulla. Haluamme olla ehdottoman varmoja siitä, että tekstisi on ainutkertaista, vain sinun sivustollesi tuotettua. Näin sinun ei tarvitse itse varmistaa, ettei tekstiä ole plagioitu mistään muualta. Tarkistamme myös omasta sisäisestä tietokannastamme, että kirjoittajamme tuottavat jatkuvasti ainutkertaista työtä.

Säästääksemme aikaasi, olemme kehittäneet laaduntarkastusmenetelmän, joka tarkastaa automaattisesti tuotetut tekstit kolmiportaisen jäljentämisenesto-ohjelman avulla. Haluamme olla ehdottoman varmoja siitä, että tekstisi on ainutkertaista, vain sinun sivustollesi tuotettua. Näin sinun ei tarvitse itse varmistaa, ettei tekstiä ole plagioitu mistään muualta. Tarkistamme myös omasta sisäisestä tietokannastamme, että kirjoittajamme tuottavat jatkuvasti ainutkertaista työtä.

Yrityksemme sisäiseen joukkoon kuuluu kokeneita oikolukijoita ja toimittajia, jotka käyvät tekstejä läpi ja suorittavat laadunvalvontaa. Kaikki kirjoittajamme käyvät tarkan seulan läpi. Me valitsemme asiakkaillemme aina vain parhaat kirjoittajat.

Kansainvälistä sisältöä kahdellatoista eri kielellä!

greatcontentin avulla liiketoimintasi kansainvälinen kehittäminen on helppoa. On varmasti turhaa mainita, että internet on maailmanlaajuinen ilmiö. Jos tarvitset tekstiä sivuillesi brittienglanniksi, amerikanenglanniksi, hollanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, puolaksi, portugaliksi, brasilianportugaliksi, venäjäksi, espanjaksi tai ruotsiksi, greatcontentilla on valmiudet vastata tarpeisiisi. Greatcontent tarjoaa myös kielenkäännöspalveluja. Taitavat ja kokeneet kääntäjämme ovat valmiita kääntämään tekstejäsi mille kielelle niitä sitten tarvitaankin. Hanki ainutlaatuista sisältöä ja käännöksiä sivuillesi ja tarpeisiisi juuri nyt!